2008. május 20.

Kínai marhahúsos saláta


Kínai marhahúsos saláta / Latsia

40 dkg puha marhahús

1 ek olaj
kínai ötfűszerkeverék
só, bors

1 zacskó vegyes saláta

1 sárgaszínű paprika

8 koktélparadicsom

1 szál újhagyma

1 doboz vegyes babkonzerv / búza is van benne

balzsamecet
,

Felforrósított serpenyőbe tesszük a csíkokra vágott húst és pár perc alatt átpirítjuk.

Közben enged egy kis vizet, az nem baj, finom szaftja lesz így.

Fűszerezzük és letakarva félretesszük.

A saláta hozzávalóit összekeverjük, egy kicsi sót és egy kis balzsamecetet teszünk rá.

A húst a szósszal együtt ráhalmozzuk és megszórjuk snidlinggel.


Latsia: - régóta várakozik ez a kínai fűszerkeverék a polcon, de most egyre többet használom, mert nagyon finom - a marhahúst /igaz, itt nagyon jó minőségűek a húsok/ csak pár percig szabad sütni, mert rágós lesz különben


Nincsenek megjegyzések: