2008. július 3.

Kefíres piskóta



Kefíres piskóta / Zsizsia

2 pohár kefír
4 pohár liszt
2 pohár cukor
1/2 pohár olaj
2 db tojás
1 cs. sütőpor

Hozzávalókat összedolgozzuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, a tetejét megszórjuk gyümölccsel és lassú tűznél tűpróbáig sütjük.

Latsia:
- 2 dl-es poharat használtam
- aprított diót kevertem a tésztájába és a tetejét is megszórtam vele, nem rontotta el!:O)))
- legközelebb nagy gáztepsiben sütöm és még több cserit teszek rá










1 megjegyzés:

hodográf írta...

Én a kefírespoharat szoktam adagolónak használni. És próbáld ki egyszer kefír helyett gyümölcsjoghurttal (olyannal, amilyen gyümölcsöt teszel épp bele), nagyot dob rajta.