2008. november 14.

ROZMARINGOS CSIRKECOMBOK PARADICSOM SZÓSZBAN


ROZMARINGOS CSIRKECOMBOK PARADICSOM SZÓSZBAN / Latsia

1 ek olívaolaj
8 csirkecombfilé /bőr és csont nélkül/
1 csokor rozmaring aprítva
1 lilahagyma
3 gerezd fokhagyma
2 szardellafilé
40 dkg paradicsom aprítva - konzerv
1 ek kapribogyó
75 ml vörösbor

Az olívaolaj felét felforrósítom és a húsokat barnára pirítom, hozzáteszem a rozmaring felét, átforgatom, és egy tálra szedem.
Ugyanabban a serpenyőbe teszem a mardék olajat és a hagymát 5 perc alatt puhára sütöm.
Hozzákeverem a fokhagymát, a szardellát, a maradék rozmaringot és pár perc alatt átsütöm.
Beleöntöm a paradicsomot, a kapribogyót és a bort, felforralom és beleteszem a húsokat.
Letakarva 20 perc alatt puhára főzöm, salátával és friss kenyérrel tálalom.

Nincsenek megjegyzések: