2008. november 22.

SZÓSZOK, MÁRTÁSOK, PÜRÉK a konyhámban







Szerintem "ők" is megérdemelenek egy posztot, akárcsak a fűszerek, de azok majd később.
Már csak azért is, mert van, hogy nélkülözhetetlenek, és sosem esik szó róluk, csak úgy beletesszük őket, mert a recept, vagy az ízlésünk ezt diktálja...;O)
Még egy sima túrós csusza /ami persze nagyon finom/ is felkerül a blogokba, akkor "ők" méltán megérdemlik!:O)))
Hát íme...amiket gyakran használok és szeretek!
A 4. képen leves esszenciák vannak: csirke, rák, hal, homár és borjú, a többit úgyis ismeritek!

1 megjegyzés:

gasztro.miner írta...

Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.

Miner.hu