2009. február 18.

CSIRKEPAPRIKÁS GOMBÁVAL


CSIRKEPAPRIKÁS GOMBÁVAL / Latsia

1 ek olaj
1 hagyma
2 ek pirospaprika
50 dkg csirkemell
só, bors
3 vargánya gomba
1 doboz tejföl
1 ek petrezselyem

A forró olajon megpároltam a felaprított hagymát, majd hozzákevertem a pirospaprikát.
Rádobtam a felkockázott csirkemellet, sóztam-borsoztam és jól átforgattam.
Felöntöttem egy egész kics vízzel /csak, hogy le ne kapjon/ és pár percig fedő alatt pároltam.
Hozzákevertem a nagybb darabokra vágott gombát és lassú tűzön pár perc alatt puhára pároltam.
Belekevertem a tejfölt és megszórtam petrezselyemmel.

Latsia:
- 2 %-os créme fraiche-t tettem tejföl helyett

Nincsenek megjegyzések: