2009. március 17.

FEHÉR HAL FŰSZERES BABBAL ÉS CHORIZOVAL


FEHÉR HAL FŰSZERES BABBAL ÉS CHORIZOVAL

1 ek olívaolaj
1 hagyma
rozmaringlevél aprítva
2,5 dkg chorizo
2 gerezd fokhagyma
2 doboz hámozott pürésített paradicsom - konzerv
40 dkg canellini bab - konzerv
20 dkg kelkáposzta
csipet cukor
4 szelet halfilé - tőkehal

A forró olajon megpároljuk a hagymát.
Hozzákeverjük a rozmaringot, a chorizot és a fokhagymát, majd 2 percig sütjük, amíg a kolbász pirulni kezd.
Felöntjük a paradicsommal, a babbal, hozzákeverjük a csíkokra vágott káposztát, a cukrot és fűszerezzük, és 5 perc alatt megfőzzük.
Ráfektetjük a halat, lefedjük és 5 perc alatt készre pároljuk.
Ropogós kenyérrel tálaljuk.

1 megjegyzés:

trinity írta...

Latsia, délben a spárgaleves rákocskákkal, most meg ez a halacska: ez is kínzás ám a javából:)))