2009. március 5.

FETÁS SPENÓTOS POGÁCSÁK




FETÁS SPENÓTOS POGÁCSÁK 

Melegítsd fel a sütőt 180 fokra.
Egy nagy tálban keverj össze 28 dkg sütőporos lisztet 1 nagy csipet sóval.
Egy másik tálban keverj össze 10 dkg felkockázott Feta sajtot, 3 ek napraforgó olajat, 2 tojást, 2,8 dl görög joghurtot és egy kis marék aprított bébispenót levelet.
Keverd a liszthez és lisztezett felületen gyúrj belőle egy könnyű tésztát, formázd egy vastag, lapos köralakra.
Kend meg tejjel és süsd meg 40-45 perc alatt.
Hagyd kihűlni és tálald cikkekre vágva.

Latsia:
- nekem 2 dl görög joghurt és 35 perc sütési idő bőven elég volt


Nincsenek megjegyzések: