2009. június 28.

SÜLT ÚJKRUMPLI PÁRMAI SONKÁVAL ÉS DISZNÓBABBAL



SÜLT ÚJKRUMPLI PÁRMAI SONKÁVAL ÉS DISZNÓBABBAL / Latsia

Itt egy újabb recept a júliusi Good Foodból, finom volt!:O)

10 dkg disznóbab - fava/broad bean
olívaolaj és vaj a sütéshez
25 dkg újkrumpli félbevágva, és puhára párolva
2 szelet Pármai sonka ropogósra grillezve és darabolva
2 ek petrezselyem aprítva
1 ek sherry ecet

Főzd meg 4 perc alatt a babot, szűrd le, és ha kihűlt, húzd le a szürke héját.
Forrósíts fel egy kis olajat és vajat egy serpenyőben és süsd a krumplit barnára, ropogósra.
Add hozzá a babot, a sonkát, a petrezselymet, fűszerezd és forgasd össze.
Csepegtesd rá az ecetet tálald.

1 megjegyzés:

trinity írta...

Ó, ez a fotón még kívánatosabb, mint gondoltam volna!!!