2010. március 18.

CÁPAHARCSAFILÉ FÓLIÁBAN



Ez is a minap volt, nagyon finom lett...máskor is sütöttem már fóliában halat, de azok kicsit vastagabb darabok voltak és nem lettek ennyire ízletesek.
Az is jó ebben a fajta sütésben, hogy akár előző nap is előkészíthetjük és másnap csak bedobjuk a sütőbe, kíváló vendégváró étel is akár.

CÁPAHARCSAFILÉ FÓLIÁBAN 

2 főre

2 cápaharcsafilé
1 ek vaj + pár csepp olvasztott vaj
2 tk kapribogyó
2 ek olajban eltett aszalt paradicsom
1 citrom reszelt héja
2 ek friss bazsalikom
bors

Alufóliából akkora 2 darabot tépünk, hogy beleférjenek a halfilék.
A fóliákat megvajazzuk, ráfektetjük a filéket.
Megszórjuk a többi hozzávalóval és pár csepp vajjal megcsepegtetjük.
A fóliát szorosan összezárjuk és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
15 perc alatt készresütjük, friss salátával vagy burgonyával kínáljuk.

3 megjegyzés:

Bianka írta...

Imádom a halat, gyönyörű

Ginger írta...

Szia!
Imádom ezt a harcsát, mentettem. köszi! :-)

Latsia írta...

Bianka, mi is:-)

Ginger, nálunk is ez a hal a kedvenc, nagyon finom íze van.