2010. március 25.

ÉRDEKES BLOGGER - hozzáállás

Tegnap felhívta a figyelmemet Gesztenye, hogy a FINOM FALATOK blogon szerepel egy képem, amiről természetesen le van vágva a logó....és nem is a hozzátartozó recept van aláírva / RAKOTT KEL /, hanem egy kölessel készített ételé...
Gesztenye udvariasan szóvá is tette a megjegyzéseknél a fent említett helyen....ezt még én is láttam tegnap.
Gondoltam, ma benézek, mi történt....hát az történt, hogy már csak MEGHÍVÓVAL lehet látogatni a fenti gasztroblogot...:-))))
Komolyan, ez lett a hónap vicce....és egyben szánalmas is.
Nos kedves FINOM FALATOK, van egy kedvenc mondásom:
" A stílus, maga az ember".
Hát, tőled ennyire tellett.
Azért én kívánok Neked további kellemes "titkos" blogolást, de persze felteszlek a Szégyenfalra is...márcsak azért is, mert sok más gasztroblogger fotója is fent van az oldaladon, úgyhogy ez nem véletlen....nem én vagyok az egyetlen akit "megloptak".;-)

3 megjegyzés:

Gesztenye receptjei írta...

Latsia drága!

A gasztro.hu-n felvételét kérte az oldalra, akkor kattintottam oda.
Azután írtam neki. Ma reggel is írtam, mert azt mondta,hogy féltékenyek és utálatosak a gasztroblogosok és kitúrták innét.
A gasztro.hu-n ezt találod:

"Éppen kérni akartalak, hogy a bio-gasztroblogomat töröld a listádról, de látom, közben működött a gasztrobloggerek szokásos jóindulata és már megtörtént:) A csatlakozási kérelmemet visszavonom.

Ami viszont jó lenne: egészségesebb életmódra, táplálkozásra okítanok az olvasóitokat. Rengeteg az egészségre ártalmas recept. Ezért éreztem szükségét annak, hogy blogokat indítsak. Az egyik blogom kétségtelenül válogatás, a forrást mindig megjelöltem és csak a szervezetünknek jótékony hatású recepteket válogattam össze a blogomban. Minden rosszindulatú támadást és vádat visszautasítok.

Támadás helyett inkább örülni kellene, hogyha a recept (és ezzel a blog) máshol is megjelenik, az én posztomat is idézték már máshol, nincs ezzel semmi baj. "

Nem értem mire jó egy olyan blog, ahol egyetlen saját képe sem volt ott.

Puszillak!

Wise Lady írta...

Írt hivatkozást a receptekhez?

Gesztenye receptjei írta...

Wise Lady!
A receptek alján oda volt írva, hogy forrás, de volt ahol ez sem volt és a képek nagy részéről le lett vágva a felirat, mondván neki nem tetszettek a képek felirattal.