2010. március 20.

GRILLSZÓSZÓS CSIRKECOMBOK


Nyilván elég fura a neve van az alábbi ételnek, de az úgy volt, hogy nem találam meg egy hozzávalót az előre kinézett páchoz, így ezt  a már többször jól bevált / grillezéshez való oldalashoz /szószt készítettem el ma a csirkéhez is:-)
Nem rontott rajta, az tuti, igen jó lett ebédre egy kis friss salival.

GRILLSZÓSZÓS CSIRKECOMBOK

1 kg csirkecomb

grillszósz:
3 ek olaj
1 ek chiliszósz vagy ketchup
1 tk kínai szójaszósz
1 tk őrölt gyömbér
1 tk sambal oelek vagy más csípőspaprika krém
2 ek méz

A húsokat tűzálló tálba tettem, megöntöztem a szósszal és jól be is kenegetettem velük.
Állni hagytam 1 órát a hűtőben, majd 200 fokon 40 perc alatt megsütöttem.

3 megjegyzés:

Bianka írta...

Gyönyörű, ezt el kell mentenem mert nekem sosem lesznek ilyen szépek

egycsipet írta...

Jaaa, és persze, miért is ne lenne csípős az a grillszósz... Csirkecomb és...áhh, merénylet! :D

Latsia írta...

Bianka, örülök, ha tetszik, igen finom ám!

Egycsipet, tudod, hogy mostanában Neked főzök:-)