2010. április 2.

MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN



MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN
/ Latsia

Rém "eccerű" és igen finom, a minap készült, de csak most van egy kis időm feltenni.

1 darab mlackarajt 1 éjszakát Hoisin szószba forgatva és egy kis fokhagymával megszórva, érleltem a hűtőben.
Másnap egy tepsit sütőpapírral kibéleltem és 200 fokra előmelegítettem a sütőt.
A húst vastagabb szeletekre vágtam, egymás mellé pakoltam a tepsiben és a pácot a szeletekre kanalaztam.
10 percig sütöttem, majd letakarva még 10-15 percet és wokzöldséggel tálaltam.

12 megjegyzés:

Ami írta...

Ínycsiklandó a recepted, muszáj kipróbálnom.

Bianka írta...

Lebabázom :))))
Annyira jól néz ki

Ottis írta...

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok az egész családnak!

Andi írta...

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!

szepyke írta...

Drága Latsia! Áldott, békés húsvétot Neked és a szeretteidnek!

Bianka írta...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, neked és az egész családnak

Kiskukta írta...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked és egész családodnak!

Fahéj és Feta írta...

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek!

Belly írta...

Kellemes húsvéti ünnepet!! :)

Ami írta...

Boldog Nyuszit Latsia! Teljenek békében és boldogságban az ünnepek! :)

Kata írta...

Békés, boldog ünnepeket kívánok nektek!:)

Latsia írta...

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDNYÁJATOKNAK!:-))