2010. október 24.

CAJUN TŐKEHAL SÜTŐBEN



Elővettem egy pár régebbi fűszerkeveréket csak úgy, az új ízekkel való játék kedvéért...
A mai hal, Cajun fűszerrel készült és jól állt neki!:-)


CAJUN TŐKEHAL SÜTŐBEN
4 szelet tőkehalfilé
2 ek olívaolaj
2 (olajban eltett) aszalt paradicsom
zöldfűszer (igény szerint)
4 szelet füstölt sonka (pármai, serrano vagy westfáliai)

salihoz:
bébispenót
aszalt vörösáfonya
sós mandula
cashew dió

Egy tepsibe fektetjük a halszeleteket, rákanalazzuk az olívaolajat.
Fűszerezzük, ráfektetjük a csíkokra vágott aszaltparadicsomot és a sonkát.
200 fokon 10 perc alatt megsütjük.

Közben tányérokra tesszük a megmosott bébispenótot.
Rászórjuk az áfonyát, a sósmandulát és a cashew-t, majd ráfektetjük a közben megsült halat.

2 megjegyzés:

trinity írta...

Így együtt ezzel a pompás körettel-több, mint tökéletes!

Bianka írta...

Fenséges nagyon guszta