2010. november 3.

BALZSAMOS VINAIGRETTE



Ez egy nagyon finom öntet, ami pillanatok alatt elkészül.
Féladag elég egy 4 főre bekevert salátához, a másik felét hűtőben pár napig eltarthatjuk.
Célszerű rögtön egy befőttes üvegbe kimérni a hozzávalókat és rácsavarni a tetejét , mert akkor egy kis összerázás és már kész is az öntet!:-)

BALZSAMOS VINAIGRETTE

1 dl balzsamecet
1 dl olívaolaj
2 ek Dijon-i mustár
2 tk méz
2 gerezd reszelt fokhagyma
só, bors

A hozzávalókat összekeverjük.

2 megjegyzés:

Nelli írta...

Finom lehet és milyen egyszerűen elkészíthető!:-)

Latsia írta...

Nellikém tényleg az... teszek még fel a napokban (ha hozzájutok) egypár ilyen nagyon jó kis öntetet, ezek megdobják a sokszor már unalmassá vált kevert salikat!