2010. november 10.

Megjött a tél?



Megjött a tél? Lehet!:-)) De ha nem is marad még a fehér takaró, akkor is olyan szép.....
Mostanában nincs már időm aktívan fórumozni, de a minap benéztem az Nlc-re és megdöbbenve láttam, hogy aki 6 hónapja nem szólt hozzá a fórumhoz, annak törlik az összes hozzászólását...

Sok-sok évi sok-sok receptem van fent képpel most gyorsan megpróbálom leszedegetni és idemásolni, mert sztem kár lenne, ha elvesznének....(és ugyanígy sajnálom azokét, akik most gyorsan nem tudnak belépni, vagy nem is tudnak erről az egész "okosságról"), úgyhogy ha mostanában olyan fotót láttok, ami talán nem a legjobb minőség (mármint önmagamhoz képes), akkor tudjátok, hogy ezek régi képek, és majd ahogy újrakészítem az ételeket, új, jobb minőségű képeket teszek fel róluk...majd szép lassan.

13 megjegyzés:

Bianka írta...

De szép a hó :)
Várom a recepteket

BirgánAndi írta...

Szia, ez elég bosszantó. Olyan jó néha megnézni, hogy 3-4 éve mit is írt az ember, milyen képeket tettem fel...

Bianka írta...

De szép a hó :)
Várom a recepteket

szepyke írta...

Jáááááááááááááááááááááááááááj, ez a legszebb a világon!:)))

Mi van??? Normális az nlc??? törlik a hozzászólásokat? Ez kész. Mondjuk évente kétszer még felmegyek én is, de maguk tehetnek róla, hogy csökken a fórumozók száma, amióta bevezették ezt a béna oldalt, én képet sem tudok feltölteni...

Nelli írta...

De szép havas nálatok minden!:-)
Kislányod örült neki?
Az NLC-vel kapcsolatban:Ezt nem is hallottam csak azt, hogy linket betenni nem szabad, be kell másolni a receptet, ha közölni szeretnénk.Hát....... egyre rosszabb lesz az NLC.:-(

sedith írta...

Latsia, te a "végletek asszonya" vagy!:D:D:D
Nemrég, amikor itthon már fagyoskodtubnk, még 30 fokos melegekről számoltál be és szikrázó napsütésben készültek fotóid, most meg, amikor nálunk még szeptember eleji meleg van, te már rakod a képeket a tízcentis hóról.:D:D:D Amúgy, tényleg gyönyörű, mindig imádom a telet, amikor megjön. Csak ha túl sokat tart, megunom. :):P

Sajnálom ezt a fórumos dolgot, valószínű a tárhellyel vannak gondjaik, de akkor is elég drasztikus megoldás. Remélem, sikerül mindent átmentened. Esetleg időnként szólj hozzá a témákhoz!:)

Névtelen írta...

Tegnap este érkeztem Stockholmba én is nagyon meglepődtem a korai hótól, vagy itt ez már várható volt?

Kata írta...

A hó nagyon szép, de annak is örülök, hogy nem nálunk van, így képen jobban szeretem:)

Az én gépemen szerintem rengeteg fórumos recepted van lementve nekem, szólj, ha valamire szükséged van:)

Anikó írta...

Gyönyörűek a havas képeid, amikor hull a hó és friss akkor nagyon szeretem, de amikor már sáros latyak van, vagy öszeáll jéggé azt már nem. A nagyon hosszú sötétséget hogy bírod, főleg Ciprus, a tenger és a napsütés után.Bár Svédországban élni nem rossz, gondolván az ottani életszínvonalra, csak a hosszú sötétség ne volna.

Gesztenye receptjei írta...

Latsia!

A múlt héten vettem én is észre, hogy az egész oldalam az összes képpel nincs meg, de azt hittem, hogy csak valami gond van :-(
De sajnálom :-(((

Latsia írta...

Bianka, tényleg az!:-)

Tatin, én most kijátszottam a rendszert... remélem nem téved erre egy programozó:-)))
Azt csináltam, hogy bár elvileg törölték egy ismerősöm hozzászólásait, beírtam a nickjét CSUPA NAGYBETŰVEL... és lám kiadta a hozzászólásait!:-))))
Reménykedjünk, hogy így marad...

Szepyke, én sem járok oda már sokat, néhány régi ismerőssel privik és kész. Elég is annyi!:-)

Nellikém, nagyon örült, ma egésznap abban fetrengett:-))) Holnap már nem biztos, hogy menni fog neki, mert nagyon olvad!
Igen, állítólag ez van... nem tudom, de az biztos, hogy aki 6 hónapnál régebben szólt hozzá, annak a nickjét törlik és ezért elvileg a hozzászólások is törlődnek...nagyon nagy kár... mert ugye annyi jó receptje van - volt fent sokaknak, most éjjelente mentem őket 1000L....

Edith... ugye mondtam, hogy eljön az idő, mikor én irigylem a meleget Tőletek??:-)))
Persze, most beszóltam egy régi topikba, csak ezért:-) Hogy egy kis időt nyerjek:-)))

Névtelen, üdv Svédo-ban...:-) Igen ez a hó várható volt (meterológia), mégis káoszt okozott az utakon. Tudod, senki nem hisz az időjósoknak, pláne, ha 1-2 napos havat jósolnak... hát ez most bejött:-)

Katám, majd mindjárt megdoblak egy hógolyóval, hogy lehet ezt nem szeretni?:-))
Aranyos vagy köszi, ha szükség lesz szólok, nekem csak azok a receptek hiányoznak, amik a régi oldalam és ez a blog létrehozása közti időben készítettem el, de azokat most mentegetem!!

Anikó, nincs akkora sötétség, délután 5-kor van sötét most novemberben (legalábbis itt Götebogban) és reggel 8-kor világos van.
Jó persze Északon fent.... na oda nem mennék! Ott hónapokig is van éjszakai sötétség! Viszont ott a fizetések is 3x többek!:-) Ja , meg az alkeszek.-)))
Ciprusra 12 nap múlva megyek, aztán majd töltődöm:-)

Gesztenyém, örülök Neked!!! Most kipróbáltam a Te nevedet is nagybetűkkel és legalább a hozzászólásaid megvannak, azokból kellene kibogarászni a képeket!:-)
Puszillak!!

Gesztenye receptjei írta...

Latsia drága!

KÖszi, megnéztem így és sikerült, de nem volt időm végignézni.
Nekem ezek a receptek meg vannak, legyenek boldogok, hogy kitöröltek. Olyan jó kis oldalam volt fenn, igaz régen jártam arra.
KÖszi, aranyos vagy!
Puszillak!
Csodás a hó nálatok, de én még nem kérek belőle ?.))

Szemi írta...

Gyönyörűek ezek a havas képek!
Ide most hétvégére 20 fokot jósolnak... Meg van fordulva az időjárás teljesen. :((