2011. január 21.


Egy gyors, mutatós könnyű étel ismét 2006-ból...
A laposkenyeret tortillával is helyettesíthetjük.

LAPOSKENYÉR TORMAKRÉMMEL ÉS FÜSTÖLTHÚSSAL


A laposkenyeret megkenem tormakrémmel (ha nincs kész, lehet frissen reszelt tormával is, egy kis tejszínnel elkeverve), betakarom friss salátalevelekkel, majd füstölt rénszarvas sonkával, feltekerem, majd 3 cm-es darabokra vágom.
A második adagot és prosciutto-val csináltam, azzal is nagyon finom!

7 megjegyzés:

Szemi írta...

Ó, hogy ez milyen szemetgyönyörködtető!

Bianka írta...

Eszméletlen jó, guszta

Anazar írta...

Étvágygerjesztőek ezek a vidám színek így együtt!

Ditta tortái írta...

Egy jó kis mutatós kaja,nagyon guszta:-)

Latsia írta...

Szemi, szép színei vannak, pedig milyen kis alap hozzávalók, sonka, saláta, torma....:-)

Bianka, köszi:-)

Anazar, igen, az a hamm bekaplak típus!:-D

Ditta, lehet lazaccal is csinálni, de akkor elveszíti a könnyedségét:-)

Ditta tortái írta...

Marad az itthon kapható füstölt sonka szeletek:-)

Latsia írta...

Ditta, sztem az tökéletes!