2011. január 11.

Meglepetések..


Van még egy (vagy több?) elmaradásom a posztokat illetően, most bepótlom...

Már korábban írtam, hogy nagyon kedves embereket ismertem meg a blogírás alatt... és most szeretném  megköszönni, az egyik csodálatos karácsonyi ajándékot, amit kaptam attól, akit az első perctől kezdve megszerettem és nagyon közellálónak érzek...
Tulajdonképpen nem is én kaptam, hanem a Kislányom részére készítette a saját kezével és hatalmas örömet okozott Mellinakinak, és ezáltal nekünk is!
Drága Yasmine, nagyon-nagyon köszönöm ezt a gyönyörűszép, személyes ajándékot, azóta is minden nap (mert tilos megenni!!!) előveszi és nézegeti a csodaszép Mézeskalács szívet.
Talán még sosem kapott ennyire személyreszólót...
Az apukája pedig minden hozzánkérkezőnek büszkén mutogatja, itt Cipruson még nem is láttak ilyet...:-)

Ma pedig ismét csomagot hozott a postás!
Szepykétől jött... egy szuper kekszmintázó hengert rejtett (diétánknak annyi) és egy bekötött füzet-könyvecskét, a konyhámhoz illő színekkel borítva.
Nagyon szépen köszönöm Neked Szepyke ezt a figyelmességet! Arra gondoltam, hogy nekem még úgysincs kézzel írott receptgyűjteményem (laptopon van minden), itt az ideje, hogy elkezdjem belekörmölni a családunk régi jól bevált receptjeit, illetve az azóta összegyűjtött legjobbakat, hogy aztán majd átadhassak a Kislányomnak egy igazi kis gyűjteményt, ami nem printelve van....

4 megjegyzés:

Bianka írta...

Irigyellek a keksznyomó miatt :)

szepyke írta...

Vééééééééééééééégre!:))) December 14-én adtam fel és most ért oda...Éljen a poooooooosta!:))
Meséltem, hogy rákérdeztem a ragszám szerint, hogy hol van már... erre mondták, hogy december 20-án Hollandiában átvették a gyűjtőben... A Ciprusra induló csomagot... röhej..
Használd egészséggel a picilány és magatok örömére!:) Követelem a finomabbnál, finomabb kekszeket!:)

Latsia írta...

Bianka, majd nyomok Neked is!:-)

Szepyke, igen, mondtad.:-) Hollandia... hihetetlen... bár elmondanám, hogy amikor Mo-ról költöztünk és feladtunk egy konténert Ciprusra a dolgainkkal, elment Távol Keletre, majd onnan vissza... így pontosan 2 hónapot késett:-)
De tudod mit? Hála Istennek, hogy végülis egyben ideért, már ennek is örülnünk kell a mai postaviszonyok miatt....
Köszönöm mégegyszer!:-)

Süti Bazár írta...

Nagyon-nagyon szívesen!
Nem is tudjátok, milyen boldogan készítgettem. Közben a lánykám állandóan ott sertepertélt, mint szakértő :DD Hogy igazán kislányos-hercegnős legyen :)
Az ilyen kedves szavaktól meg úgy meg tudok hatódni :)