2011. február 17.

CSIRKESÜLT SZÍNES PAPRIKÁVAL



Ebédre készült ma ez a csirkeegytál.
Ajánlom azoknak, akik télen is vágynak egy kis lecsóra, de csípősen!
Szerintem arra hasonlít az íze, nagyon finom!:-)
Én csirkecomb helyett csirkemellel készítettem, így a főzési idő 10 percre rövidült a 20 helyett.


CSIRKESÜLT SZÍNES PAPRIKÁVAL


(glutén,- laktóz,- tejfehérje és tojás mentes)

900 g csirkecomb filé
1 sárgaszínű paprika
1 pirosszínű paprika
1 zöldszínű paprika
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
1 doboz (400 g) hámozott, aprított paradicsom
1 tk chilipehely
olívaolaj, só

A húst 3 cm-es darabokra vágjuk.
A paprikákat kimagozzuk és szintén 3 cm-es darabokra vágjuk.
A hagymákat meghámozzuk és felaprítjuk.
Egy serpenyőben  5 percig pirítjuk húst az olívaolajon a hagymákkal.
Hozzákeverjük a paprikát és 2 perc alatt összesütjük.
Felöntjük a paradicsommal és a chilipehellyel megszórjuk.
1,5 tk sóval megszórjuk és 20 perc alatt fedő alatt készre
főzzük.
Ízlés szerint körítjük.

5 megjegyzés:

Nelli írta...

Fincsi tavaszi étel!:-)Szép színes!

Ami írta...

Nagyon tavaszias :) Tetszik!:)

Bianka írta...

Micsoda színek, nagyon finom lehet

Ditta írta...

Nagyon finom lehet, a férjemnél főleg nagy sikere lenne:-)

Szemirámisz írta...

Nagyon jól néz ki, biztos finom!