2011. március 13.

KENTUCKY WHISKEY CSIRKESZÁRNY


Az úgy volt, hogy megláttam Gabinál a Fűszeres csirkeszárnyait és azóta arról álmodom...:-)
A Minap kitaláltam, hogy akkor legyen az az ebéd, meg is vettem a hozzávalókat, de a Kotányi fűszerkeveréket nem kaptam itt Göteborgban... nem melepő módon:-)
Viszont hamár Kentucky, találtam a kedvenc márkám barbecue szószai közt egy KENTUCKY WHISKEY szószt, gondoltam ez lesz az én ízesítőm.
Nagyon finom lett annyit mondhatok, úgyhogy köszönet az ötletért Gabinak, aztán majd amikor hozzájutok az általa használt Kotányihoz, akkor azzal is elkészítem.


KENTUCKY WHISKEY CSIRKESZÁRNY


1,5 kg csirkeszárny
1/2 üveg Kentucky whiskey barbecue szósz

A húsra öntöttem a szószt és 1 órát állni hagytam benne.
200 fokon kb 20 perc alatt megsütöttem.
Igazi finom, puha, omlós, ragacsos csirkeszárny az eredmény.
Káposztasalátával és bagettel ettük.

5 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon guszta. Ki fogom próbálni, úgy is annyi pia van és nem issza senki

Lobelin írta...

Nagyon guszta!!! és finom is!!:)) Szoktam én is csinálni, bár nálunk csak én szeretem a cs.szárnyat...

Szemi írta...

Jujj, de fini lehet, nagyon jól néz ki! :)

Mónika írta...

Jaj de szeretné ezt a kisfiam! Guszta!

DebiGabi írta...

Isteni néz ki a Tied is!