2011. április 11.

Budapest, Budapest....



Csodálatos tavaszi napokat töltöttünk Budapesten... igazi pihenés volt, nagyon jól éreztük magunkat!:-)
Baráti talákozások, hosszúra nyúlt beszélgetések, vásárlás, hazai ízekben való tobzódás, állatkerti séta, gyönyörködés a tavaszban, vásárlás és végül, de nem utolsó sorban újabb két nagyon-nagyon kedves Bloggertárssal való megismerkedés az Európa cukrászdában és egy szombat reggeli kávézás a Gerbaud-ban egy régi barátnő - Bloggerinával :-)

A kislányom amikor megpillantotta a szállodánk ablakából a gyönyörű éjszakai panorámát (a nappali is lenyűgöző volt), a kivilágított Erzsébet hidat és a Gellérthegyet a Citadellával.... tátott szájjal nézte és azt kiabálta izgatottan és ámulva:

"Mami, gyere gyorsan!!!! Ezt látnod kell!!! Ez a világ legszebb városa a Földön!"


:-))) Hát igen, bár a mondat nem teljesen helyes a 4 évesemtől a két helyhatározóval, de így próbálta meg kifejezni a leget... és milyen igaza van.... tényleg nincs szebb város, mint Budapest!
Én pont a múltkor számoltam össze, hogy kb. 28 országban voltam életemben, ebből 3-ban éltem is... de egyiknek sincs ilyen gyönyörű ékszere, mint Budapest!!! Én minden alkalommal, amikor hazalátogatok (pedig az utóbbi időben igen gyakran teszem), mindig csak gyönyörködöm benne...

Tudom, ígértem egy jó kis húsvéti receptet is, de ugye megértitek, hogy inkább nem a net előtt ültem a pár nap alatt!:-)
De mindjárt felteszem, mert igazán aktuális!


1 megjegyzés:

Bianka írta...

Budapest, Budapest te csodás