2011. december 19.

CSODÁK Mohakonyha-tól







Gondolom mindenki szeret ajándékozni... így vagyok vele én is, még jobban is szeretek adni, mint kapni, legyen az év bármely napja...
Most, Karácsonyra a ciprusi legkedvesebbjeimnek az ajándékaik mellé rendeltem Magyarországról is egy kis meglepetést, méghozzá ezeket a csodálatosan szépséges (gondolom nem vonja senki kétségbe!) mézeseket.... egy kedves Hölgytől.
Gondolhatjátok mekkora volt az örömöm, amikor kinyitottam a dobozokat, amikben ezek pihentek és sértetlenül értek ide Ciprusra, hogy elkápráztassák az ittenieket, akik talán még sosem láttak hasonlót...
El tudjátok képzelni, hogy mekkora lesz az örömük?:-)))
És azt, hogy mekkora az én bánatom, amikor meg kell válnom ezektől?
Mert én bevallom őszintén, egy kicsit szomorú vagyok most, hogy meg kell válnom tőlük, olyan csodálatosak... de majd abban a pillanatban, amikor átadom, akkor majd nagyon boldog leszek, hogy mennyire örülnek majd nekik a szeretteink, barátaink!:-)))
Az alábbi képeken MOHAKONYHA alkotásai láthatóak, azért nem csomagoltam ki a celofánból fotózáskor, mert így tudom biztonsággal átadni, remélem ez senkit nem zavar a gyönyörködésben!:-)
Én csak nézem, nézem őket... és arra gondolok, hogy hogyan lehet valaki ennyire ügyes, jóízlésű?
Moha, nagyon-nagyon szépen köszönöm Neked, hogy általad ekkora örömet szerezhetek az idén az itteni szeretteimnek, a Kislányomnak és ezáltal magamnak is.

Az első 3 képen (az egyik az enyém lesz!!!) Adventi koszorúk.
A második képen a Kislányomnak, az unokatestvérének és 2 legjobb pajtásának készült szívecskék.
A 3. képen pedig a mécsestartók.


7 megjegyzés:

Éva írta...

Csodálatosan szépek már többször megcsodáltam ezeket! Biztosan nagy örömet szerzel ezekkel az ajándékokkal! Az pedig külön csoda hogy épségben eltudott jutni hozzád.

marisz57 írta...

Gyönyörű, művészi alkotások! Mindig csodálója voltam és vagyok Moha mézeseinek!
De, azon is csodálkozom, hogy te, aki szintén nagyon ügyes vagy a konyhában, mással csináltatod azt, amit te is meg tudnál csinálni, ha nem is épp ilyen szépre.

Moha írta...

Latsia nagyon köszönöm a kedves szavakat! Örömmel készítettem, és remélem ilyen örömöt okozol vele te is azoknak, akik kapják majd.

marisz57 írta...

Remélem nem voltam félreérthető és nem sértettem meg egyikőtöket sem.
Mondandóm lényege, hogy mindketten nagyon ügyes "cukrászok" (is) vagytok.

Nelli írta...

Gyönyörűek, biztos nagyon fognak neki örülni akik kapják!:-)

Roza írta...

Csodásak!:) Nagyon szép ajándék!:)

Rosita Vargas írta...

EXCELENTE SUGERENCIA Y HERMOSO REGALO,LUCEN ESPECTACULAR,ME ENCANTAN,ABRAZOS Y FELIZ NAVIDAD.