Kefires süti / Erika10 2004-ből
1 pohár kefir, aztán ugyanezzel a pohárral kimérve 1 pohár cukor, 1/2 pohár étolaj, 2 pohár liszt, 1 csomag vaniliás cukor, kevés citromlé, reszelt citromhéj, kiskanálnyi fahéj, 1/2 csomag sütőpor, 2 tojás.
Latsia:
- nektarinal és cashewdióval készítettem
Az egészet jól összekevered, és egy kimargarinozott, lisztezett (vagy sütőpapirral bélelt) tepsibe öntöd úgy, hogy ne legyen túl vastagon.
A tetejét megszórod mindenféle kockára vágott gyümölccsel, és kb. 20 percig sütöd.
A tészta sülés közben feljön, és a gyümölcsök teljesen a tészta belsejébe sülnek bele, miközben a teteje szép pirosas, ropogós lesz.
Villával megszúrva tesztelhető, hogy teljesen megsült-e.
Nagyon fini!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése