2009. március 22.

AJVAROS CSIRKESÜLT SPENÓTTAL


AJVAROS CSIRKESÜLT SPENÓTTAL / Latsia

60 dkg csirkemellfilé
20 dkg gomba
25 dkg koktélparadicsom
1 hagyma
1 üveg ajvar - 34 dkg
2 dl créme fraiche
1 csomag friss spenótlevél - 7 dkg
1 ek vaj
1/2 tk só
1/2 tk bors

Szeleteld fel a gombát, csíkozd fel a húst és vágd ketté a paradicsomokat.
A vajon süsd a hagymát a gombával és a hússal 3 percig.
Keverd hozzá az ajvart, a créme fraiche-t, a sót-borsot.
Takard le és forrald fel, majd kb. 4 percig süsd, hogy a hús megpuhuljon.
Keverd jól bele a spenótot és a paradicsomot, tálald jázminrizzsel és citromgerezdekkel.

2 megjegyzés: