THAI CURRYTÁL RÁKKAL
Ma igazán gyors vacsoránk volt, de azért nem lett rossz;O)
1 zacskó thai zöldségkeverék
4 ek tejszín
1,5 ek piros currypaszta
2 marék tojástészta
60 dkg koktélrák
1 ek olívaolaj
1 szál újhagyma
1 marék friss koriander
A zöldségkeveréket mikróban 5 perc alatt felolvasztottam.
A tejszínt felmelegítettem, belekevertem a currypasztát és átforgattam benne a zöldségkeveréket.
Leöntöttem lobogó forró vízzel a tojástésztát és hagytam pár percig megpuhulni, majd összekevertem a zöldségtállal.
A forró olívaolajon átsütöttem a rákokat pár perc alatt, közben megszórtam az újhagymával, majd a korianderrel.
A currys tésztás zöldséggel tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése