2009. október 26.

MÁLNAHAB





MÁLNAHAB - Mousse

Egy kis esti nyalánkság...

1,5 ek porcukor
2 dl tejszín
1 marék málna összetörve

A tejszínt kemény habbá verjük, közben óvatosan hozzáadagolva a porcukrot.
Beleforgatjuk óvatosan a málnát és poharakba kanalazzuk a krémet.
Behűtjük 30 percre, majd tálalás előtt ízlés szerint díszítjük.

6 megjegyzés:

  1. Ahh,ez kínzás,ilyenkor málnahabot felrakni:-)

    VálaszTörlés
  2. Én is pohárkrémet csináltam.
    De a Tiéd még gyorsabb verzió, szívesen megkóstolnám.

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet!
    Szeretem a poharas dolgokat, főleg, ha egyszerű. Én is készítettem ma egyet.
    http://thrini-faluvgikurtakonyha.blogspot.com/2009/10/edesseget-kivantam.html
    Üdv. Thrini

    VálaszTörlés
  4. Belly bocs, de a múltkori tortád után Te csak ne beszélj kínzásról!!!!
    :-)))

    Thrini, megnéztem a Tiédet, gyönyörű!
    Hétvégén én is legyártom, mert maradt egy kis piskótám!;-))

    VálaszTörlés
  5. Ó, ez a málna október végén-ez tényleg kínzás:)))

    VálaszTörlés
  6. Trinity, bocs, nem akartalak szenvedtetni:-))

    VálaszTörlés