2010. március 8.

MEDVEHAGYMÁS SAJTKRÉM



MEDVEHAGYMÁS SAJTKRÉM
/ Latsia

4-8 levél medvehagyma
25 dkg krémsajt
1/2 tk olívaolaj
só, bors

1/2 percig főzzük vízben a medvehagymaleveleket, majd tegyük hideg vízbe.
Szárítsuk meg, aprítsuk fel, és keverjük össze a többi hozzávalóval.

Latsia:
- póréhagymával vagy snidlinggel is ugyanolyan finom!

3 megjegyzés:

  1. Én még sosem ettem medvehagymát :( vagy szerintem nem.

    Biztos finom lehet :)

    VálaszTörlés
  2. Bianka, sztem annyira nem extra, mint ahogy elő van adva...ne sajnáld.:-)
    Finom, de nem kihagyhatatlan...

    VálaszTörlés
  3. Ezzel a gyönyörűséges kenyérrel én is megkóstolnám, mert még én sem ettem medvehagymát. Bevallom a kenyér jobban felcsigázott.:))

    VálaszTörlés