Sütöttünk még grillen is Húsvétkor, mert olyan gyönyörű volt az idő, melegen sütött a nap, nem volt szívem ezeket a húsokat a konyhában megsütni!:-)Vettem a minap citrom-kakukkfüvet, muszáj volt kipróbálni és tényleg nagyon finom!
BÁRÁNYGERINC CITROM-KAKUKKFŰVEL
2 db báránygerincet feldaraboltam, majd beleforgattam egy olívaolajból, sóból, borsból és citromkakukkfűből készített pácba.
Azonnal a forró grillrácsra teszem és kb. 10 perc alat készresütöm.
SERTÉSTARJA PIROSPAPRIKÁS PÁCBAN
4 szelet tarját egy éjszakára bepácoltam, majd másnap a forró grillen hirtelen átsütöttem mind2 oldalukon.
pác:
olívaolaj
2 ek pirospaprika
1 ek taco fűszer
1 ek mustár
só, bors
2 gerezd fokhagyma
Kész vagyok, ez izgatás így éjszaka (meg nappal is):) Mikor indul felétek a repülő???
VálaszTörlésJa, és küldtem neked ma egy díjat, keress légyszi érte:)
VálaszTörlésLebabázom :))) Mennyei
VálaszTörlésKata, gyakran jön, most ugyan kicsit délebben vagyunk, de itt is vannak ám birkák:-)))
VálaszTörlésMegyek a díjért!:-)
Bianka, neeee vagyis deeee, majd jövök babázni:-)))