MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN / Latsia
Rém "eccerű" és igen finom, a minap készült, de csak most van egy kis időm feltenni.
1 darab mlackarajt 1 éjszakát Hoisin szószba forgatva és egy kis fokhagymával megszórva, érleltem a hűtőben.
Másnap egy tepsit sütőpapírral kibéleltem és 200 fokra előmelegítettem a sütőt.
A húst vastagabb szeletekre vágtam, egymás mellé pakoltam a tepsiben és a pácot a szeletekre kanalaztam.
10 percig sütöttem, majd letakarva még 10-15 percet és wokzöldséggel tálaltam.
Ínycsiklandó a recepted, muszáj kipróbálnom.
VálaszTörlésLebabázom :))))
VálaszTörlésAnnyira jól néz ki
Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok az egész családnak!
VálaszTörlésKellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!
VálaszTörlésDrága Latsia! Áldott, békés húsvétot Neked és a szeretteidnek!
VálaszTörlésKellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, neked és az egész családnak
VálaszTörlésKellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked és egész családodnak!
VálaszTörlésKellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek!
VálaszTörlésKellemes húsvéti ünnepet!! :)
VálaszTörlésBoldog Nyuszit Latsia! Teljenek békében és boldogságban az ünnepek! :)
VálaszTörlésBékés, boldog ünnepeket kívánok nektek!:)
VálaszTörlésNAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDNYÁJATOKNAK!:-))
VálaszTörlés