2010. április 2.

MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN



MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN
/ Latsia

Rém "eccerű" és igen finom, a minap készült, de csak most van egy kis időm feltenni.

1 darab mlackarajt 1 éjszakát Hoisin szószba forgatva és egy kis fokhagymával megszórva, érleltem a hűtőben.
Másnap egy tepsit sütőpapírral kibéleltem és 200 fokra előmelegítettem a sütőt.
A húst vastagabb szeletekre vágtam, egymás mellé pakoltam a tepsiben és a pácot a szeletekre kanalaztam.
10 percig sütöttem, majd letakarva még 10-15 percet és wokzöldséggel tálaltam.

12 megjegyzés:

  1. Ínycsiklandó a recepted, muszáj kipróbálnom.

    VálaszTörlés
  2. Lebabázom :))))
    Annyira jól néz ki

    VálaszTörlés
  3. Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok az egész családnak!

    VálaszTörlés
  4. Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Drága Latsia! Áldott, békés húsvétot Neked és a szeretteidnek!

    VálaszTörlés
  6. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, neked és az egész családnak

    VálaszTörlés
  7. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked és egész családodnak!

    VálaszTörlés
  8. Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  9. Kellemes húsvéti ünnepet!! :)

    VálaszTörlés
  10. Boldog Nyuszit Latsia! Teljenek békében és boldogságban az ünnepek! :)

    VálaszTörlés
  11. Békés, boldog ünnepeket kívánok nektek!:)

    VálaszTörlés
  12. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDNYÁJATOKNAK!:-))

    VálaszTörlés