Egy gyors, mutatós könnyű étel ismét 2006-ból...
A laposkenyeret tortillával is helyettesíthetjük.
LAPOSKENYÉR TORMAKRÉMMEL ÉS FÜSTÖLTHÚSSAL
A laposkenyeret megkenem tormakrémmel (ha nincs kész, lehet frissen reszelt tormával is, egy kis tejszínnel elkeverve), betakarom friss salátalevelekkel, majd füstölt rénszarvas sonkával, feltekerem, majd 3 cm-es darabokra vágom.
A második adagot és prosciutto-val csináltam, azzal is nagyon finom!
Ó, hogy ez milyen szemetgyönyörködtető!
VálaszTörlésEszméletlen jó, guszta
VálaszTörlésÉtvágygerjesztőek ezek a vidám színek így együtt!
VálaszTörlésEgy jó kis mutatós kaja,nagyon guszta:-)
VálaszTörlésSzemi, szép színei vannak, pedig milyen kis alap hozzávalók, sonka, saláta, torma....:-)
VálaszTörlésBianka, köszi:-)
Anazar, igen, az a hamm bekaplak típus!:-D
Ditta, lehet lazaccal is csinálni, de akkor elveszíti a könnyedségét:-)
Marad az itthon kapható füstölt sonka szeletek:-)
VálaszTörlésDitta, sztem az tökéletes!
VálaszTörlés