2011. február 27.
CSIRKE FAJITAS MANGÓ ÖNTETTEL
Egy gyors vacsora abból, ami épp otthon van...nálunk így készült:
CSIRKE FAJITAS MANGÓ ÖNTETTEL
50 dkg csirkemellfilé
1 zacskó tacofűszer (kb.4 g)
2 ek olaj
8 tortilla
10 dkg reszelt sajt
mangó öntet:
2 dl joghurt
2 ek mangó-ecet
2 ek méz
1 gerezd fokhagyma
só
további hozzávalók:
avokádó, paradicsom, hagyma, kukorica, rukkola, feketebab,
Az öntet hozzávalóit összekeverejük és félretesszük.
A húst a tacofűszerbe forgajuk és a felforrósított olajon mind2 oldalán átsütjük, csíkokra vágjuk.
A tortillát serpenyőben felmelegítjük, ráteszünk a csirkéből és a többi hozzávalóból.
Megszórjuk a sajttal, teszünk rá az öntetből és feltekerve kínáljuk.
becsapós...becsapós.
VálaszTörléss ráharaptam :)
cím után a képet néztem, s elgondolkodtam hogy a fenébe lehet a mangót zölden így pucolni.
hát lehet, főleg ha az álruhás avokádó.
Drága Latsia! Nálad már most nyár van? Az étek és a fotó is magában hordozza a napsütést.:)
VálaszTörlés4Gyerek én is!:-) Előző nap (még nem néztem meg tüzetesebben a receptet) még mangót is vettem...:-)
VálaszTörlésDe végülis csak az öntetben van...:-)
Poppykám, hát azért itt Göteborgban igencsak 0 fok körül van, +-4 fok...
VálaszTörlésCsak amikor süt a nap, és mostanában sokat sütött, nagyon erősen csinálja!:-)
Az ételek meg... imádom a színeset:-)
Guszta nagyon, ennék belőle szívesen!
VálaszTörlésNagyon.nagyon jól néz ki!:) Szoktam én is csinálni, bár nem ezt a változatot...
VálaszTörlésTényleg olyan mintha egy tengerparton fényképeztél volna, csodás
VálaszTörlésHú de gusztusos tál!
VálaszTörlésOttis várlak, köszi!:-)
VálaszTörlésLobelin, köszi, nekem most ezek voltak itthon, az a jó ebben, hogy zutty bele, ami a hűtőben leledzik..:-)
Bianka, végülis Göteborg a tengerparton van...:-) Csak mi kicsit arrébb vagyunk a dombon, de azért itt is süt a nap időnként:-)
Mónika, köszi!:-)
Ez a mangó öntet nagyon csábít, szeretem a mangót, de még soha nem főztem belőle.
VálaszTörlés