2011. február 17.
CSIRKESÜLT SZÍNES PAPRIKÁVAL
Ebédre készült ma ez a csirkeegytál.
Ajánlom azoknak, akik télen is vágynak egy kis lecsóra, de csípősen!
Szerintem arra hasonlít az íze, nagyon finom!:-)
Én csirkecomb helyett csirkemellel készítettem, így a főzési idő 10 percre rövidült a 20 helyett.
CSIRKESÜLT SZÍNES PAPRIKÁVAL
(glutén,- laktóz,- tejfehérje és tojás mentes)
900 g csirkecomb filé
1 sárgaszínű paprika
1 pirosszínű paprika
1 zöldszínű paprika
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
1 doboz (400 g) hámozott, aprított paradicsom
1 tk chilipehely
olívaolaj, só
A húst 3 cm-es darabokra vágjuk.
A paprikákat kimagozzuk és szintén 3 cm-es darabokra vágjuk.
A hagymákat meghámozzuk és felaprítjuk.
Egy serpenyőben 5 percig pirítjuk húst az olívaolajon a hagymákkal.
Hozzákeverjük a paprikát és 2 perc alatt összesütjük.
Felöntjük a paradicsommal és a chilipehellyel megszórjuk.
1,5 tk sóval megszórjuk és 20 perc alatt fedő alatt készre
főzzük.
Ízlés szerint körítjük.
Fincsi tavaszi étel!:-)Szép színes!
VálaszTörlésNagyon tavaszias :) Tetszik!:)
VálaszTörlésMicsoda színek, nagyon finom lehet
VálaszTörlésNagyon finom lehet, a férjemnél főleg nagy sikere lenne:-)
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, biztos finom!
VálaszTörlés