2011. február 19.
GOFFRI
Gyönyörű verőfényes napsütésre ébredtünk ma is, így biztos, ami biztos alapon a reggeli kávé után szánkózni mentünk... ki tudja meddig lesz még hó?
Jó, jó tudom, tudom, itt még húsvétkor is van, az elmúlt 5 év tapasztalata alapján, de azért mégis...:-)
Na de aki egész délelőtt szánkózik az ugye megéhezik, és ha az illető 4 éves... akkor nyilván valami ilyesmit kíván... ezért ma ez volt az ebéd:-))
GOFFRI
Receptet nem írnék, mert mindenkinek van jól bevált palacsinta-tészta receptje.
A jó goffri pedig nem más, mint az és egy kis sütőpor.
Csak persze jó sűrűnek kell lennie a tésztának ahhoz, hogy a sütés után kívül kicsit ropogósabb, belül puha, de ne nyúlós legyen.
A jó goffri széle nem hajlik le, akkor sem, ha többet teszünk egymásra.
A gyerek lekvárral (eper, sárgabarack és feketeáfonya), mi mogyóróvajjal és nutellával ettük... mindenki jóllakott!:-))
Milyen jó kis pirospozsgás lett a pofija, bizti jól elfáradt... meg is érdemelte a fincsi goffrit!:))
VálaszTörlésJól meg is néztem magamnak, hogy 3 féle levár van kínálva mellé. Aztán lennebb görgetve láttam is melyek azok.
VálaszTörlésEgy teljes "kört", azaz 4 szívecskét áfonyalekvárral küldesz nekünk is?
Itt nincs napsütés, havazik ezerrel
Nagyon finom ebédetek volt, én is szívesen veletek tartottam volna.:)
VálaszTörlésGyönyörű a mosolya ennek a kis tündérkének!!!!
De szeretem a gofrit!:-)A lekvárokat Te főzted Klárikám?A feketeáfonya érdekelne, ha igen.
VálaszTörlésAnnyira aranyos Melinaki.:-)
De édes leányzód van :)
VálaszTörlésGofris is nagyon ínycsiklandozó