2011. február 22.
SZALÁMIS FETÁS CSIRKEMELL ASZALTPARADICSOMMAL
Pillanatok alatt összedobható (vendégvárásnál kifejezetten előny) sült.
Na meg persze finom is!:-)
Az én javaslatom, hogy a sülés után, közvetlenül a tálalás előtt cseréljük le a velesült bazsalikomleveleket frissre, mert kissé megbarnulnak süléskor, és az nem annyira extra látvány:-)
SZALÁMIS FETÁS CSIRKEMELL ASZALTPARADICSOMMAL
4 csirkemellfilé
2 ek olvaolaj
só,bors
8 szelet szalámi
12 dkg Feta sajt
8 db aszalt paradicsom
8 levélke bazsalikom
Melegítsük elő a sütőt 150 fokra.
Süssük meg a csirkemelleket mind2 oldalukon az olajon egy serpenyőben, amíg aranybarnák lesznek.
Sózzuk-borsozzuk és vízszintesen vágjuk be őket.
Tegyünk a mélyedésekbe szalámit, Feta sajtot, aszalt paradicsomot és friss bazsalikomot.
Fektessük őket egy tepsibe és 20 perc alatt süssük készre őket.
A hőfok ( sztem meg a szalámi is ) garantálja, hogy nem száradnak ki.
Friss salátával vagy ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Ez pont nekem való étel!Imádom!
VálaszTörlésEz nagyon pazar!Minden ami benne van,kedvencem,főleg a bazsalikom!
VálaszTörlésUh, de guszták!
VálaszTörlésJöhet nekem is:)
VálaszTörlésNagyon megenném!
VálaszTörlésGyönyörű képek
VálaszTörlésEz eszméletlen szuper!:-))
VálaszTörlésEgyszerűen szuper:-))
VálaszTörlésKriszta, akkor jó étvágyat hozzá!:-)
VálaszTörlésEdó, nekem is kedvencem a bazsalikom a fűszerek közt.
Anazar:-)
Családi tűzhely küldök egyet, nyisd az ablakot!:-)
Mónika, küldök Neked is!:-)
Biankám, köszi:-)
Andika, nagyon veszélyes... túl finom:-)
Gesztenyém, nagyon jó lett tényleg.