Hátszín Teriyaki Keto
4 ek gluténmentes Teriyaki szósz
2 ek almaszósz
4 gerezd fokhagyma, reszelt
2 ek friss gyömbér, reszelt
800 g hátszín, csíkokra vágva
1 ek szezámmag
1 ek szezám olaj
4 ek avokádóolaj
250 g szeletelt gomba
100 g brokkoli
Só és bors, ízlés szerint
Keverd össze egy tálban a teriyaki szószt, az almaszószt, a fokhagymát és gyömbért. Add hozzá a csíkokra vágott hátszínt, és hagyd pácolódni, amíg elkészíted a fennmaradó hozzávalókat.
A szezámmagokat pirítsd meg forró, száraz serpenyőben aranysárgára, majd tedd félre.
Melegítsd meg az avokádóolajat egy nagy wokban vagy serpenyőben, és add hozzá a gombát. Addhozzá a húst és a pácot, és 2-3 percig süsd, majd a vége felé add hozzá a brokkolit, és keverd át.
Add hozzá a szezámolajat, a sót és borsot ízlés szerint.
Tálald főtt karfiol rizzsel vagy salátával és a tetejét szórd meg pirított szezámmaggal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése