SÁRGABARACKLEKVÁR / Latsia
A minap
EPERLEKVÁR-t főztem a kenyérsütőgépben.
Most ennek mintájára sárgabarackot.
Ez is nagyon - nagyon finom lett.;O)
A recept ugyanaz, mint a fentinél, csak persze forró vízbe tettem a kajszit, hogy könnyen lehúzhassam a héját és úgy ment az üstbe.
Nálatok már van barack? Persze, min csodálkozom, az az éghajlat, az egész más!!!A barackok maguk is sokkal nagyobbak, mint nálunk lesznek...A lekvárod szép lett nagyon!!
VálaszTörlésTrinity szia, van már, érik itt Cipruson is szépen, de ezt most görögörszági és izraeli barackból csináltam, azok nagyobbak.
VálaszTörlésDe tudod, bármilyenből is csinálom és bármilyen finom is lesz, sosem lesz olyan, mint amit az Anyukám csinál.
Igaz, Ő magyar kajsziból főzi, /annak nincs párja/, na meg ugye az Anyukám;O)