2009. július 26.
MASCARPONE BROWNIE
MASCARPONE BROWNIE / Latsia
Isteni fnom krémes brownie-t sütöttem tegnap a vendégeknek!
Nem a szokásosat, ami az eddigi tuti befutó nálunk, hanem ezt a krémsajtos változatot.
Most leszek bajba, mert mind2 tuti...:O)
16 - 20 db
18 dkg feketecsoki darabolva
10 dkg vaj
20 dkg cukor
15 dkg mascarpone
3 tojás
5 dkg kakaó
5 dkg liszt
2 tk nescafepor
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
Bélelj ki és kenj ki egy 20 x 20-as tepsit.
Olvaszd meg a csokit a vajjal.
Közben szitáld össze a kakaót a liszttel és a kávéporral, majd tedd félre.
Tedd a mascarponet a cukorral a csokis vajhoz és keverd egyneművé.
Keverd hozzá a tojásokat, majd a lisztes keveréket és jól forgasd át, úgy, hogy a liszt ne látszódjon.
30- 35 perc alatt süsd készre, majd szeletelésig hagyd teljesen kihűlni.
Latsia:
- hihetetlenül krémes lett, de legközelebb nem 70%-os csokival csinálom, mert úgyis van benne kakaó elég, inkább olyan 50%-ossal
/ Itt találtam, majd gyorsan megsütöttem.:O)) /
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése