NYÁRI TÉSZTA
25 dkg penne
1 ek olívalaj
2 gerezd fokhagyma aprítva
2 marék bacon aprítva
15 dkg koktélrák
2 marék zöldborsó
2 ek hámozott, darabolt paradicsom
1 marék reszelt Parmiggiano Regano sajt
koriander vagy petrezselyem
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, félretesszük.
A forró olívaolajon átsütjük a bacont, rátesszük a fokhagymát és a rákokat /ha fagyasztott, akkor felenegedés nélkül/átforgatjuk, hozzákeverjük a zöldborsót, és pár percig sütjük.
Belekeverjük a paradicsomot, egyet forralunk rajta, majd az egészet összekeverjük a tésztával.
Megszórjuk a sajttal és friss korianderrel/petrezselyemmel, tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése