2010. július 30.

BARACKOS PROSCIUTTO-S SALÁTA MOZZARELLÁVAL


Nyár, napsütés, meleg, és egy üdítő saláta.
Nagyon jó idő (volt most szakad az eső 2 napja) van Göteborgban is, így ez a saláta lett a teraszon a vacsora.
Kevenc újságomból (Good Food) van a recept, és nagyon finom.

BARACKOS PROSCIUTTO-S SALÁTA MOZZARELLÁVAL

2 hámozott őszibarack
4 szelet prosciutto sonka
1 zacskó Mozzarella, darabolva
2 marék rukkola
2 ek pirított fenyőmag
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
1/2 ek juharszirup

2 tányérra tesszük a barackot, a sonkát, a mozzarellát és a rukkolát.
Összekeverjük az öntet hozzávalóit, ráöntjük a salátára és megszórjuk a fenyőmaggal.

Latsia:
- nektarint vettem, azt nem kell hámozni
- mini Mozzarella golyókat vettem, így nem kell darabolni

3 megjegyzés:

  1. Szakad nálunk az eső, de ha ebből kaphatnék, tuti kisütne a nap!:-))

    VálaszTörlés
  2. Nekem is inkább ma kellett volna csinálnom, akkor tán sütne a nap:-(

    VálaszTörlés
  3. Nyár, eső, hűvös, de ez a szépséges saláta jöhet! Nagyon guszta!

    VálaszTörlés