2010. július 30.
BARACKOS PROSCIUTTO-S SALÁTA MOZZARELLÁVAL
Nyár, napsütés, meleg, és egy üdítő saláta.
Nagyon jó idő (volt most szakad az eső 2 napja) van Göteborgban is, így ez a saláta lett a teraszon a vacsora.
Kevenc újságomból (Good Food) van a recept, és nagyon finom.
BARACKOS PROSCIUTTO-S SALÁTA MOZZARELLÁVAL
2 hámozott őszibarack
4 szelet prosciutto sonka
1 zacskó Mozzarella, darabolva
2 marék rukkola
2 ek pirított fenyőmag
2 ek olívaolaj
1 ek citromlé
1/2 ek juharszirup
2 tányérra tesszük a barackot, a sonkát, a mozzarellát és a rukkolát.
Összekeverjük az öntet hozzávalóit, ráöntjük a salátára és megszórjuk a fenyőmaggal.
Latsia:
- nektarint vettem, azt nem kell hámozni
- mini Mozzarella golyókat vettem, így nem kell darabolni
Szakad nálunk az eső, de ha ebből kaphatnék, tuti kisütne a nap!:-))
VálaszTörlésNekem is inkább ma kellett volna csinálnom, akkor tán sütne a nap:-(
VálaszTörlésNyár, eső, hűvös, de ez a szépséges saláta jöhet! Nagyon guszta!
VálaszTörlés