BORJÚCOMB SZELET HIRTELEN SÜTVE
A borjúhúst azért is szeretem, mert pillanatok alatt átsül, és persze nagyon finom is:-)
Most friss bébispenót, narancs, kapribogyó és egy kis főtt burgonya volt a köret.
Csak a színek kedvéért...?
BORJÚCOMB SZELET HIRTELEN SÜTVE
4 vékony szelet borjúcomb
1,5 tk só
1/2 tk bors
2 ek liszt
5 ek olívaolaj
1 dl fehérbor (nálunk vörösbor)
A hússzeleteket fűszerezzük, lisztbe forgatjuk.
A forró olajon 2 részletben pár perc alatt kisütjük őket, majd felöntjük a borral.
4-5 perc alatt átforraljuk vele és tálaljuk.
Latsia!
VálaszTörlésFantasztikus jól néz ki:-)))
Imádom a köreteid,mindig olyan változatosak és sokszínűek.Ez is kedvemre való:)
VálaszTörlésNagyon guszta a husi!:-)
VálaszTörlésOFF: Egy vicc
VálaszTörlésA nagy ideológiai rendszerek találkozót beszélnek meg egymással. A Kapitalizmus és a Kommunizmus pontosan megérkezik és egyre türelmetlenebbül várnak a végre befutó Szocializmusra.
- Ne haragudjatok, gyerekek, a késésért, de megláttam, hogy van borjúhús a Fény utcai hentesnél, hát beálltam a sorba!
A Kapitalizmus értetlenül megkérdezi:
- Mi az a sorbanállás?!
A Kommunizmus:
- Mi az a borjúhús?
(A húst korrekt, a köret meg tényleg gusztusos:)
Gesztenye, köszi!:-)
VálaszTörlésEdó, köszi:-) Néha úgy megunom már a szokásos krumpli, rizs, tészta, bulgur stb. köreteket és akkor körülnézek mi van itthon, hogy lehetne kicsit más...
Persze vana amihez viszont csakis a hagyományos köretek mennek..:-)
Nelli, és nagyon finom is:-)
Trendo... :-DDD