2011. április 1.
BÁRÁNYBÉLSZÍN HIRTELEN SÜTVE
Ismét bárány... nemsokára Húsvét, gondoltam gyakoroljunk...nem mintha nem lenne egyszerű az elkészítése:-)
Szeretem az ilyen "tiszta" húsokat, de természetesen az én részemet most is jól átsütöttem, ez a rózsaszín a családfőé lett!:-)
BÁRÁNYBÉLSZÍN HIRTELEN SÜTVE
50 dkg báránybélszín (2 db)
2 ek olívaolaj
só, bors
A húsokat fűszerezzük és a felforrósított olajon körbesütjük.
Ha a képen látható színt szeretnénk, akkor fóliával letakarjuk, és 20 percig pihentetjük, majd felszeleteljük és tálaljuk.
Ha azonban átsült húst szeretnénk, akkor a serpenyőben való körbepirítás után fóliával letakarva 125 fokos sütőbe tesszük kb. 10-15 percre.
Ízlés szerint körítjük.
Küldök neked egy jót szót, nem csak egyet, hanem minden napra többet is.
VálaszTörlésKöszönöm, drága vagy!-) én pedig hoztam Neked a párját-))
VálaszTörlésA bárány/birka nekünk nem jön be, de jól néz ki-)
puszi-)
Csodálatos az étel és gyönyörűek a fotók. Imádom a bárányt. Iránban sokat ettünk.
VálaszTörlésKöszönöm a viszontjókívánságot.
Nagy elmék, ha találkoznak! :) Az én kis folytatásos thrilleremben is ezt tálalják fel a hősnőnek rablótámadás után :)))
VálaszTörlésMónika, köszönöm szépen!:-)
VálaszTörlésLobelin, köszönöm!:-) Nekem is csak jól átsütve, nagyon fiatal állatból...
Bianka, köszi!:-)
Hobbychef, köszönöm szépen!:-)
Trendo.... megyek elolvasom!:-))) Annyira vérfagyasztó?:-)