2011. szeptember 22.
KORIANDERES TEJFÖLÖS CSIRKECOMB
Elvileg paprikás csirkét szerettem volna enni... de aztán főzőhagyma és más kellékek (úgy, mint pl. igazi piros színű pirospaprika híján ez lett...
Viszont nagyon jól sikerült, egy újabb kedvenc került a többi közé:-)
Ajánlom azoknak, akik szeretik a jó szóóóószos húsokat és új ízre vágynak, mert a póréhagyma édeskés jellege és a koriander friss fűszeressége nagyon jó kis aromát hoz össze.
Ja, és hogy mitől lett ilyen színe?:-)) Gondolom a "nempiros" piros paprikától....
KORIANDERES TEJFÖLÖS CSIRKECOMB
10 db csirke alsócomb
1/2 póréhagyma
1 ek olívaolaj
só, bors
2 ek pirospaprika
1 dl csirkealaplé
2 ek tejföl
2 ek friss koriander
Az olívaolajon megpároljuk a felaprított hagymát és rátesszük a húst.
Körbesütjük, megszórjuk pirospaprikával és összeforgatjuk.
Felöntjük az alaplével és fedő alatt puhára pároljuk.
Rátesszük a tejfölt, összemelegítjük és korianderrel megszórva tálaljuk.
Remek étek szeretem én is.
VálaszTörlésNaggyon guszta!:) kipróbálásra kerül:)
VálaszTörlésNálunk is nagy kedvenc a szaftos husi, az új ízeket pedig szeretem kipróbálni, így hamarosan elkészítem.:)
VálaszTörlésNagyon finom lehet, a szaftos hús nagy sztár nálunk is. Viszont a koriander az válóok, az inkább kihagyom, jobb a béksség:)
VálaszTörlésKöszi Mindenkinek!:-)
VálaszTörlésTrollanyu, én is nehezen szoktam meg, mert itt sok mindenbe beleteszik, de már szeretem!-)