2011. március 11.

RAVIOLI AVOKÁDÓVAL ÉS RÁKKAL


Ismét egy könnyű és egészséges ebéd vagy vacsora...
Megint süt a nap!:-)

RAVIOLI AVOKÁDÓVAL ÉS RÁKKAL

50 dkg friss ravioli (fűszerrel vagy gombával töltve) esetleg tortellini

2 ek olívaolaj
1 póréhagyma
1 tk só
bors
1,5 dl fehérbor
2 ek kapor (én metélőhagymát használtam)
2 avokádó
30-40 dkg koktélrák
5 dkg Parmiggiano Regano (parmezán)

A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, félretesszük.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a felszeletelt pórét átforgatjuk rajta.
Sózzuk-borozzuk és felöntjük a borral, felforraljuk.
Rádobjuk a rákot, összeforgatjuk és összekeverjük a tésztával, a kaporral, az avokádóval.
Megszórjuk a sajttal és azonnal tálaljuk.

1 megjegyzés: