CSOKOLÁDÉ MOUSSE
Ma a cukor helyett Eritrittel készítettem, így Keto is!
20 dkg étcsokoládé 70%-os
2,5 dkg vaj
4 tojás
1/2 dl cukor vagy 2 ek eritrit
1/2 citrom héja reszelve
kakaó és bármilyen gyümölcs a tetejére
A feldarabolt csokit a vajjal vízfürdőn felolvasztottam, majd félretettem.
A tojásokat szétválasztottam.
A fehérjét habbá vertem, a sárgájába belekevertem a citrom reszelt héjját és világosra kevertem a cukorral.
A csokoládéba kevertem a sárgáját majd jól beleforgattam a tojásfehérje habot.
4 pohárkába töltöttem és behűtöttem, minimum 30 percre.
Tálalás előttmegszórtam kakaóval és gránátalmával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése