2011. április 26.

HÚSVÉT 2011.















Az idén is hagyományos sonka-torma-tojás-Briós-Sárgatúró és a ciprusi Flaouna volt az alap... és nagyon finom voltak!:-)
Az alábbi képeken látható még a többi finomság, ami a fentiek mellé, elé, után készült.
És persze azért egy kis ízelítő a dekorációból is.:-)
Receptet a 2 újdonsághoz ( Aszpikos tojás és MILOKRÉMA-Μηλόκρεμα) majd a napokban írok.
Lehet, hogy soknak tűnik, de nem az, egyrészt mert nagy a család, másrészt meg a Húsvéti szaftos gyümölcskenyér és a Flaouna már Húsvét előtt elkészült.

HÚSVÉT 2011.


Tehát:
BRIÓS és KALÁCS

SÁRGATÚRÓ


HOT CROSS BUNS

CSOKI(MOUSSE)TORTA


HÚSVÉTI SZAFTOS GYÜMÖLCSKENYÉR


FLAOUNA

SOUVLA


ASZPIKOS TOJÁSOK
(recept holnap)

MILOKRÉMA-Μηλόκρεμα ( HABOS VANÍLIÁS KRÉM )

(recept holnap - erről 11 év alatt 1x sem tudtam 1 jó fotót csinálni:-))

15 megjegyzés:

  1. Gyönyörű fotók!És micsoda ételek!:-)Szép és finom lehetett a Húsvét nálatok!:-)

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép, színes forgatag!!!! Mennyi finomság! Nahát, rokon lelkek vagyunk...én Francia tojást csináltam, Te pedig aszpikosat...:o))) Gondolom a technika ugyan az, kíváncsi vagyok a receptjére!!! Nagyon guszta minden!!!

    VálaszTörlés
  3. Ennyi tojás meg nyuszi!! Az aszpikos tojások nagyon jópofák ;)

    VálaszTörlés
  4. Hű, ennyi finomság, ilyen gazdag húsvét!! Eeeez igen! Le a kalappal! :)

    VálaszTörlés
  5. Igazi íz- és színkavalkád! Csodás ünnepetek volt, az biztos.:) Nagyon elfáradtál?

    VálaszTörlés
  6. Csodaszép itt minden és biztos finom is.Ügyes vagy nagyon!

    VálaszTörlés
  7. Ó, micsoda bőség-asztal! Nagyon sok finomságot készítettél, választani sem tudnék közülük.
    Viszont most ami a legjobban megfogott,az az aszpikos tojások, nagyon várom a receptjét. Annyira guszták!

    VálaszTörlés
  8. Hát nekem a nyál összefutott a számban (szó szerint :)) e sok finomság láttán!!! :D

    VálaszTörlés
  9. Latsia, ez már művészet:) Össze is futott a nyál a számban. Az aszpikos tojás receptet pedig, nagyon várom;)

    VálaszTörlés
  10. Mennyi finomság!Klárikám hány napig voltál a konyhában?Nekem a tojások annyira tetszenek!

    VálaszTörlés
  11. Irtó jó lehet nálatok vendégnek (is) lenni! Sajnálom, hogy nem vagyunk rokonok...az agyadra mennék de akkor is folyton bekopogtatnék hozzátok valami finomságért...:-))
    Csodás ételek, csodás miliő!

    Ági

    VálaszTörlés
  12. hát ezek gyönyörűek, mint mindig... és az az aszpik... nyami :)

    VálaszTörlés
  13. jézusom...Jövőre mehetek én is?! :)

    VálaszTörlés
  14. Nem semmi:))) én közel nem csináltam ennyi mindent, így is fáradt voltam a 3. nap végére, de te bírod a strapát, látom:))
    Ahhoz a jópofa tojáshoz biztos kell valami forma is, baromi jól néz ki! meg hát a többi is, ügyi vagy!

    VálaszTörlés