Jó is az eper, én legjobban behűtve szeretem, egy kis narancsvirágvízzel meglocsolva (jobban kihozza az ízét, nem lesz narancsízű tőle!), de természetesen sütibe is, fagyiba is mehet!
Hétvégén készül is majd biztos valami epres megint, de lehet, hogy az alábbiakból, ezért addig is egy kis ajánlat a blogból.... íme a 16 epres receptem...:-)
EPERSZÖRP
KARDAMOMOS EPRES PITE
NAGYON KÖNNYŰ CHEESECAKE EPERREL
EPRES CHEESECAK FAGYI
SÁRGADINNYEFAGYI EPERDARABKÁKKAL
OREO KEKSZ EPERKRÉMMEL
FAHÉJAS EPERTORTA
EPRES JOGHURTTORTA
EPRES MANDULÁS SZELET
EPERKRÉM
DÁN MARCIPÁNOS EPERTORTA
PAVLOVA - HABCSÓKTORTA
HUha,mennyi epres finomság 'Elsőre a Pavlovából kérnék,aztán sorban mindegyikből:)Nem készítettem soha Pavlovát,remélem az idei eperszezonban sikerül.
VálaszTörlésMind nagyon tetszik! Talán az alj nélküli túrós a legszimpatikusabb!
VálaszTörlésHa nagyhirtelen megkérdeznék melyiket választom? Nem tudnék választani, inkább mindegyikből egy kicsikét, nagyon szépek!
VálaszTörlésNekem is mindegyik nagyon tetszik, sorban jó lenne elkészíteni őket!:-)
VálaszTörlésMilyen jó kis összeállítás, nem győzök választani :)
VálaszTörlésGyönyörűségesek
VálaszTörlésAleda, vegyél belőlük!:-)
VálaszTörlésNagyon könnyű a Pavlova, sokkal könnyebb, mint ahogy elő van adva néha:-)
Lásd macaron... ott is nagyobb füst, mint a láng!:-)
Kreatív konyha, nekem is az a kedvencem, hihetetlenül könnyű, akkor készítem mindig, amikor azt mondjuk, hogy "most ne süssünk semmi édeset":-)
Évám, tálalom!:-)
Nellikém, tényleg finik, és bármilyen más gyümivel is készülhetnek természetesen.
Zsiri, én is azon agyalok most, hogy elkészítsem valamelyiket, vagy keressek új receptet... örök dilemma. :-)
Bianka, köszi!
Te jó ég, dobtam egy hátast!
VálaszTörlésNem is tudom melyiket szeressem... elsőként! :D
Talán az aljnélküli túróssal kezdem, majd a csokitalpassal folytatom, utána az epermisu, utána a joghurtos, utána a...
Na és a fotók??? :)