2008. május 21.
Fokhagymás rák - Chillis tintahal - Tengeri saláta
Fokhagymás rák
40 dkg koktélrák - shrimps
2-3 gerezd fokhagyma
1 marék snidling
1 ek olívaolaj
Az olívaolajon megfuttatjuk az áttört fokhagymát, rádobjuk a rákot és pár perc alatt átsütjük.
Megszórjuk snidlinggel és átforgatjuk.
Chillis tintahalkarika / Latsia
1 chillipaprika
40 dkg tintahal
1 gerezd fokhagyma
1 marék petrezselyem
1 ek olívaolaj
Az olívaolajon megfuttatjuk az áttört fokhagymát, rádobjuk a chillipaprikát, a tintahalkarikát és a petrezselymet.
Jól átforgatjuk és pár perc alatt megsütjük.
Tényleg csak pár perc, különben gumis lesz!
Tengeri saláta / Latsia
vegyes saláta
lilahagyma
koktélparadicsom
sárgaszínű paprika
olívaolaj nem kell, mert a tengeri cuccon is van!
balzsamecet, só
A saláta hozzávalóit tányérokra tesszük és rápakoljuk a tengeri herkentyűket úgy, hogy a levükből is teszünk a salátára.
Címkék:
saláta,
tengeri cucc
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése