2008. május 21.

KAKUKKFÜVES-PARADICSOMOS HAL


KAKUKKFÜVES-PARADICSOMOS HAL / Latsia

4 főre
172 kcal/fő

1 ek olívaolaj
1 hagyma
40 dkg aprított paradicsom-konzerv
1 púpozott tk barnacukor
kakukkfű
1 ek szójaszósz
4 vastagabb halfilé

Az olívaolajon megpároljuk a hagymát.
Rátesszük a cukrot, a paradicsomot, a szójaszószt és a kakukkfüvet.
5 percig összefőzzük, majd ráfektetjük a halat és letakarva további 8-10 perc alatt kislángon készrefőzzük.
Burgonyával tálaljuk.

Latsia:
- én egy kicsi sót is tettem hozzá, de nem kell sok!
- a mártást előző nap is elkészíthetjük, így aznap csak a hallal kell átmelegíteni

Nincsenek megjegyzések: