2010. március 21.

GOMBÁVAL SÜTÖTT CSIRKÉS TÉSZTA


GOMBÁVAL SÜTÖTT CSIRKÉS TÉSZTA

Sokkal finomabb, mint amennyire látványos:-)
A vaj-olaj keveréken való sütéssel, pedig sztem finomabb lesz az étel, ezért mostanában előnyben részesítem, ahol lehet...

1 ek vaj + 1 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
40 dkg csirkemell
20 dkg gomba
1 tk piros fűszerpaprika
1/2 piros színű paprika
só, bors
friss vagy szárított petrezselyem
2 dl tejszín
2 ek krémsajt - szabadon választott:-)

A vaj-olaj keveréket felforrósítottam és beledobtam az aprított fokhagymát, a felcsíkozott húst és a felszeletelt gombát.
Pár perc alatt összesütöttem, hozzáadtam a pirospaprikát és felöntöttem a tejszínnel.
Felforraltam, hozzákevertem a felaprított piros színű paprikát és a petrezselymet és pár perc alatt összefőztem.
Belekevertem a krémsajtot és sóztam-borsoztam.
Frissen aprított petrezselyemmel megszórva tésztával tálaltam.
Pillanatok alatt készen és nagyon finom..

3 megjegyzés:

egycsipet írta...

Jujj, de guszta! Biztosan nagyon finom is! :))

Bianka írta...

Ugye ezt nekem készítetted ;)Nagyon guszta

Judith írta...

Marpedig ez nekem nagyonis tetszik! Olyan jol nez ki!!!