2008. november 15.

MUSTÁROS SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL


MUSTÁROS SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL / Latsia

125 g Mozzarella apróra vágva

50 g reszelt cheddar vagy trappista sajt

1 ek mustármag darálva

4 csirkemellfilé bőr nélkül

8 csík füstölt bacon

Melegítsd elő a sütőt 200 fokra / légkeverés.

Keverd össze a sajtokat a mustármaggal.

Vágd be a csirkemelleket és töltsd meg a mustáros keverékkel.

Tekerd be egyenként 2 baconnal nem túl szorosan, de azért annyira, hogy összefogja a húst.

Fűszerezd és süsd meg tepsiben 20-25 perc alatt.

Latsia:
- gyors, látványos és finom

- nekem 3 csík bacon kellett húsonként azért, mert nagyon vékony volt a bacon és szakadt


Nincsenek megjegyzések: