MUSTÁROS SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL / Latsia
125 g Mozzarella apróra vágva
50 g reszelt cheddar vagy trappista sajt
1 ek mustármag darálva
4 csirkemellfilé bőr nélkül
8 csík füstölt bacon
Melegítsd elő a sütőt 200 fokra / légkeverés.
Keverd össze a sajtokat a mustármaggal.
Vágd be a csirkemelleket és töltsd meg a mustáros keverékkel.
Tekerd be egyenként 2 baconnal nem túl szorosan, de azért annyira, hogy összefogja a húst.
Fűszerezd és süsd meg tepsiben 20-25 perc alatt.
Latsia:
- gyors, látványos és finom
- nekem 3 csík bacon kellett húsonként azért, mert nagyon vékony volt a bacon és szakadt
2008. november 15.
MUSTÁROS SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése